Welkom 2023

Een nieuw jaar met nieuwe ronde en nieuwe kansen. Dit jaar ga ik het nieuwe jaar in met de volgende woorden: verandering en terug naar de basis voor zowel zakelijk als privé. De laatste tijd ben ik opzoek gegaan naar wat mij past en waar mijn hart een sprongetje van maakt en dat is ook voornamelijk creatief bezig zijn. Na een paar sneak peaks op Instagram kan ik het nu aan jullie vertellen. Ik heb een magazine gemaakt voor Praktijk Elvira Akira. Wel later dan ingepland, maar het is nog steeds winter. Het leukste is natuurlijk is dat je zelf gaat kijken in plaats van dat ik hier een hoop ga vertellen. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om naar mijn eerste editie te gaan van mijn magazine. Wil jij je aanmelden en als eerste op de hoogte zijn van het volgende magazine. Klik dan hier.

Ik wens je heel veel leer en lees plezier! Wil je ook een stukje schrijven, een oefening delen of wat vertellen over spiritualiteit. Jouw website promoten? Stuur mij dan een bericht via elviraakira@gmail.com o.v.v. magazine Elvira Akira.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s