Tarot reading

In een tarot reading consult werk ik met mijn tarot en orakel kaarten en mijn intuïtieve gaven. Je kunt het zien als een coachingsgesprek, maar dan heb ik een extra hulpmiddel en dat zijn de kaarten. In mijn consulten geef ik je inzichten en duidelijkheid in je situatie. Meestal als je er zelf in zit, kun je het niet meer helder bekijken en dan kan ik je helpen.

Een consult kan je het volgende opleveren: je staat weer met beide benen op de grond, bevestiging, rust, stappen durven nemen, keuzes durven maken, verheldering etc.

Ik zie de tarot kaarten als een hulpmiddel om inzichten te krijgen in jouw leven en het heeft niets te maken met toekomstvoorspellingen. Ik kijk altijd vanuit het hier en nu en jij bent altijd zelf degene die de keuzes maakt op jou pad in je leven. Ik geef jou tips en inzichten waar jij eventueel verder mee aan de slag kunt gaan. Het is blijft altijd jouw beslissing en wat jij met de informatie doet. Verder blijf ik van gezondheidsvragen af. We kunnen wel kijken naar een gezondere levens lifestyle.

♥-Akira – reading

De Akira reading is een uitgebreide reading. Als een tarotreader en met mijn intuïtieve gaven belicht ik de zaken voor jou van een andere kant. Ik kan als toeschouwer inzoomen op je blokkades en je verheldering geven op diverse zaken. Meestal als je er zelf in zit heb je geen overzicht en handel of reageer je vanuit emotie. Je kunt de reading open laten en dan kijken we wat er aan bod komt. Meestal komt toch naar voren wat erg belangrijk is voor dit moment. Uiteraard mag en kun je ook zelf je vragen inbrengen. Vragen kunnen gaan over persoonlijke ontwikkeling, werk, je bedrijf, liefde, relaties, familie etc. Deze reading laat je veel zien en geven je tips and tricks, een duwtje in de rug om eventueel verdere stappen te ondernemen.

Beschikbaar via Google meets. Tijdsduur 60 – 90 min. Investering € 65,00.

Offline reading is op aanvraag ook beschikbaar op een locatie in Arnhem Investering € 75,00 

Je kunt al kennismaken met mijn tarot readingen via de lichtboodschappen. Het zijn collectieve inzichten en je kunt eruit halen voor jou wat op dit moment belangrijk is.  Je kunt op gevoel kiezen uit drie verschillende inzichten en je ontvangt wat je op dit moment nodig hebt. Deze zijn (bijna) iedere zondag te zien rond de klok van 20.00 uur op YouTube.  Zo kun je alvast kennis maken met mij en hoe ik werk en misschien is het wel helemaal nieuw voor jou.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.

website tarot