Tarot reading

In een tarot reading consult werk ik met mijn tarot en orakel kaarten en mijn intuïtieve gaven. Je kunt het zien als een coachingsgesprek, maar dan heb ik een extra hulpmiddel en dat zijn de kaarten. In mijn consulten geef ik je inzichten en duidelijkheid in je situatie. Meestal als je er zelf in zit, kun je het niet meer helder bekijken en dan kan ik je helpen.

Een consult kan je het volgende opleveren: je staat weer met beide benen op de grond, bevestiging, rust, stappen durven nemen, keuzes durven maken, verheldering etc.

Ik zie de tarot kaarten als een hulpmiddel om inzichten te krijgen in jouw leven en het heeft niets te maken met toekomstvoorspellingen. Ik kijk altijd vanuit het hier en nu en jij bent altijd zelf degene die de keuzes maakt op jou pad in je leven. Ik geef jou tips en inzichten waar jij eventueel verder mee aan de slag kunt gaan. Het is blijft altijd jouw beslissing en wat jij met de informatie doet. Verder blijf ik van gezondheidsvragen af. Hieronder zie je de verschillende soorten readingen die beschikbaar zijn.

♥-Akira – reading

De Akira reading is een uitgebreide reading. Als een tarotreader en met mijn intuïtieve gaven belicht ik de zaken voor jou van een andere kant. Ik kan als toeschouwer inzoomen op je blokkades en je verheldering geven op diverse zaken. Meestal als je er zelf in zit heb je geen overzicht en handel of reageer je vanuit emotie. Je kunt de reading open laten en dan kijken we wat er aan bod komt. Meestal komt toch naar voren wat erg belangrijk is voor dit moment. Uiteraard mag en kun je ook zelf je vragen inbrengen. Vragen kunnen gaan over persoonlijke ontwikkeling, werk, je bedrijf, liefde, relaties, familie etc. Deze reading laat je veel zien en geven je tips and tricks, een duwtje in de rug om eventueel verdere stappen te ondernemen.

Beschikbaar via Skype /Google meets. Tijdsduur 60 – 90 min. Investering € 65,00.

♥-The Sun- reading 

Deze reading neem ik op via YouTube en jij ontvangt een verborgen link van mij.  Je krijgt dus een reading in de vorm van een video. Dit is een verkorte versie van de Akira reading.

In deze reading neem ik je mee naar het recente verleden, het nu en de nabije toekomst. Wat heb ik afgelopen tijd voor mijn kiezen gehad, hoe handel ik nu en wat kan ik in toekomst verwachten. In deze reading komt naar voren wat NU belangrijk is voor jou.  Je mag ook één onderwerp meegeven, zoals liefde, werk, een probleem etc.  Heb je meerdere vragen dan verwijs ik je naar de Akira reading.

Alleen beschikbaar via YouTube. / Max 30 min. Investering  50,00

♥ -The Universe- reading

Deze uitgebreide jaarreading geeft een overzicht voor het aankomende jaar. Ik gebruik hierbij jouw geboortedatum en verder mijn intuïtieve vermogens om per maand een boodschap aan je mee te mogen geven. In totaal dus 12 maanden. Een heel jaar ondersteuning voor jou.

Wat krijg je?

 • Berekening van je jaarkaart (= themakaart voor het aankomende jaar).
 • 12 boodschappen vanuit tarotkaarten
 • 12 boodschappen vanuit orakelkaarten
 • 12 affirmaties
 • 12 tips, opdrachten of wat nodig is voor jou.
 • Allemaal afgestemd en specifiek voor jou.
 • Je ontvangt bovenstaande in een PDF formaat per e-mail

In je jaarkaart bekijk ik wat je thema is voor dat jaar en verder kijk ik wat je mag loslaten en waar je aandacht aan mag geven. Daarna zal ik steeds per onderwerp zoals hierboven benoemd per maand een tarot en orakel kaart trekken en intuïtief in een aantal regels een boodschap voor je schrijven. Ik stem mij af en zal een affirmatie voor je maken en dan voel ik in welke tip of opdracht jij die maand kunt uitvoeren. Ik bekijk wat de mogelijkheden zijn en waar je aan kunt werken om verder te groeien.

Deze reading kan iedere maand ingezet worden. Vanaf 1 januari of van verjaardag tot verjaardag.

Ieder jaar maak ik voor mezelf ook een jaarreading. Deze reading geeft mij steun. Je kunt deze reading gebruiken in moeilijke tijden. Willekeurig een opdracht uitkiezen of iedere maand aan de slag gaan met een opdracht. Een boekje speciaal voor jou gemaakt en speciaal op jou afgestemd. Let op: dit boekje is puur ter ondersteuning en is geen toekomstvoorspelling.

Deze reading ontvang je in pdf formaat en is alleen beschikbaar via e-mail. Investering € 122,00

♥-The Universe- light

Wat krijg je?

 • Berekening van je jaarkaart (= themakaart voor het aankomende jaar).
 • Boodschap vanuit je tarot kaart en ik trek één orakelkaart.
 • Let op je krijgt een kort verslag

Deze -light versie- van de jaarreading laat je kennismaken met je thema voor het aankomende jaar. Ik bereken de specifieke kaart d.m.v. je geboortedatum voor jou en ik bekijk en voel in wat jouw boodschap voor dit jaar mag zijn. Ik voel in wat jij mag loslaten en waar jij het aankomend jaar aandacht aan mag geven. Daarnaast trek ik een orakelkaart voor ondersteuning.

Deze reading kan iedere maand ingezet worden. Vanaf 1 januari of van verjaardag tot verjaardag. 

Deze reading ontvang je in pdf formaat en is alleen beschikbaar via e-mail. Investering € 50,00

♥-The Soul- Zielsmissie

Wat krijg je?

 • Berekening van je zielsmissie kaart.
 • Boodschap vanuit je tarot kaart en ik trek één orakelkaart.
 • Let op je krijgt een kort verslag

Ik bereken je geboortekaart en kijk vanuit daar wat je specifieke zielsmissie is. Daarnaast trek ik 1 kaart om te kijken waar je nu staat en afsluitend een orakelkaart voor ondersteuning.

Je ziel heeft jou hier op aarde gebracht met een bepaald doel om iets te leren een missie of een taak die jij mag gaan volbrengen in dit leven. Soms komen bepaalde onderwerpen, thema’s steeds weer in je leven naar voren. Dit kan te maken hebben met je zielsmissie.

Deze reading ontvang je in pdf formaat en is alleen beschikbaar via e-mail. Investering € 50,00

Op Facebook onder de naam “Elvira Akira” deel ik iedere week boodschappen/inzichten uit d.m.v. orakelkaarten en tarot kaarten. Deze zijn iedere zondag te zien rond de klok van 20.00 uur op YouTube. Je kunt kiezen op gevoel er je kunt kiezen uit 3 verschillende inzichten. Je kunt altijd in de playlist kijken voor een boodschap voor jou. Zo kun je alvast kennis maken met mij en hoe ik werk mocht het nieuw voor je zijn.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.

website tarot