Tarot / orakel coaching

Wil je liever een therapeutisch/coachingsgesprek i.p.v. een fysieke behandeling? Ik gebruik hiervoor graag mijn tarot en orakel kaarten om te kijken wat er nodig is om jou verder te helpen. Tarot kaarten geven jou inzicht en duidelijkheid over jouw situatie. We kijken welke blokkades er zijn of waar jij tegenaan loopt.

Ik zie de tarot kaarten als een hulpmiddel om inzichten te krijgen in jouw leven en het heeft niets te maken met toekomstvoorspellingen. Ik kijk altijd vanuit het hier en nu en jij bent altijd zelf degene die de keuzes maakt op jou pad in je leven. Ik geef jou tips en inzichten waar jij eventueel verder mee aan de slag kunt gaan. Het is blijft altijd jouw beslissing en wat jij met de informatie doet. Hieronder zie je de verschillende soorten leggingen die beschikbaar zijn

Korte tarot reading (alleen beschikbaar via e-mail/Skype)

Dit een korte reading. Door middel van de kaarten kijken we naar het verleden, hoe heb ik gehandeld. Daarna kijken we in het nu. Hoe handel ik nu? En uiteindelijk kijken we naar de toekomst voor een tip die je mee kan nemen. In deze legging kunnen we ook  1 onderwerp uitlichten die op dit moment erg belangrijk voor jou is. Dit kan gaan over je werksituatie, de liefde, persoonlijke ontwikkeling etc. Ik ga voor je kijken welke tips ik je kan meegeven hoe met de situatie om te gaan.

Grote uitgebreide reading

In deze legging komen meerdere onderwerpen aan bod. Zoals bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling, blokkades, liefde, werk, financiën etc. Deze legging laat veel zien en we gaan kijken hoe we het beste uit jouw kunnen halen.

Deze reading kan ook uitgebreid worden met een meditatie/visualisatie speciaal op maat gemaakt voor jou. Deze neem ik voor je op en stuur ik via WeTransfer naar je toe.

De grote uitgebreide reading is ook beschikbaar via e-mail/Skype.

Oud & nieuw tarot reading (beschikbaar in de maanden januari en november /december 2020/2021)

In deze tarot reading bekijk ik de jaarenergie van 2021, wat je mag loslaten of achterlaten in 2020 en wat je mag gaan verwelkomen in 2021.
Wil jij weten wat jij achter mag laten in 2020 en wat 2021 jou gaat brengen? Boek dan deze oud & nieuw legging.

Jaarreading 2020 (beschikbaar vanaf januari  en november/december ) of als verjaardagreading -van verjaardag tot verjaardag

We blikken kort terug naar afgelopen jaar en we gaan kijken naar het aankomende jaar. Ik bekijk je jaarenergie, wat je mag loslaten, aandacht aan mag geven, je thema en voor iedere maand (januari t/m december) trek ik een (thema)orakel en tarotkaart  voor jou. Ik bekijk wat de mogelijkheden zijn en waar je aan kunt werken om verder te groeien. Verder voel ik in wat nodig is, er kunnen bijvoorbeeld ook nog affirmatiekaarten getrokken worden voor iedere maand.  Wil jij een blik werpen op aankomend jaar, boek dan deze jaarreading. Je hoeft deze reading niet perse op 1 januari in te zetten. Je kunt ook een andere datum kiezen b.v. van verjaardag tot verjaardag. Deze reading is ook beschikbaar via e-mail /Skype.

Op Facebook onder de naam “Elvira Akira” deel ik iedere week boodschappen uit d.m.v. orakelkaarten en soms tarot kaarten. Op zondagochtend worden de kaarten geplaatst en daar kun jij er eentje uit op gevoel uitkiezen. In de avond om 20.00 uur worden de kaarten omgedraaid en kun je jouw boodschap lezen. Zo kun je alvast kennis maken met de kaarten mocht het nieuw voor je zijn.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.

website tarot