Elvira

Mijn verhaal

Jarenlang heb ik mijn anders gevoeld dan anderen. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met de mooie talenten die ik in mij bezit. Ik voelde zo enorm veel. Mijn emoties gingen alle kanten op en ik voelde mij vaak onbegrepen. Mijn innerlijke wereld stond altijd op zijn kop. Op jonge leeftijd kocht ik van mijn zakgeld mijn eerste boekje over hooggevoeligheid. Het was een ankertje. Ik weet nog precies hoe het boekje eruit ziet. Deze was helemaal wit en er was een mens met zwarte lijnen op getekend met regenboog kleuren om zich heen. Ik las het boekje en ik wist meteen dat heb ik ook! Ik wist al op jonge leeftijd dat ik medium wilde worden en met tarot kaarten wilde werken. Mijn omgeving was bang ik en werd bang, doordat anderen mij vertelde dat het heel gevaarlijk was om met het spirituele bezig te zijn. Nu weet ik wel beter! Jarenlang voelde ik mij aangetrokken tot het spirituele en ging mijn zoektocht verder. Ik kreeg een flinke burn-out en ik heb daardoor veel nieuwe inzichten gekregen en ben gaan nadenken wat ik nu precies wilde. Tijdens mijn burn-out kwam er een cursus voetreflexologie op mijn pad en daarna een engelen orakelkaart cursus en ik kwam erachter hoe mooi het is en dat het allemaal helemaal niet eng en gevaarlijk is en juist zo bij mij paste. Zo is het balletje verder gaan rollen en ben ik uiteindelijk een HBO-opleiding gaan volgen en dat heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik heb mij verder ontwikkelt en mijn intuïtie is sterk toegenomen. Mijn doel is duidelijk geworden. Ik ervaar nu zoveel meer plezier, warmte en geluk dat ik nu anderen wil helpen op hun levenspad. Ik heb het beste uit mijn zelf gehaald en dat doe ik nog steeds, we blijven leren ons hele leven lang. Nu wil ik beste uit jou halen. Ga weer stralen als een zon**.

**De naam Akira betekent in het Japans licht / helder en in het Thais zon / zonlicht .

Laat het zonnetje in jou weer schijnen, lief mens!

Veel liefs,

Elvira