Eye opener – een inzicht voor jou

Je hebt een eye opener getrokken. Een inzicht die jouw ogen opent. Ik ben er van overtuigt dat jij een inzicht ontvangt die jij zo hard nodig hebt op dit moment. De eye openers ontvang je via mij vanuit een filmpje op YouTube, beurs of kaartje die je hebt ontvangen. De inzichten kunnen van tijd tot tijd wisselen.

Via een eye opener ontvang je een inzicht, tip, opdracht etc. Dit inzicht is er voor jou om jouw ogen te openen en aan de slag te gaan. Het kan om een klein inzicht gaan, maar soms zit er ook een gechannelde boodschappen van mij en mijn gidsen/engelen.

Op dit moment hebben we in totaal 55 inzichten.

 1. Pak je nummer erbij die jij hebt ontvangen via een kaartje of video. (Niets ontvangen? Dan is mijn vraag aan jou: welk nummer tussen 1 en 55 komt het eerste bij jou op? Neem dat getal en dat is jouw inzicht.)
 2. Scroll naar het nummer.
 3. Lees je inzicht. Probeer het inzicht in alle openheid te ontvangen.
 4. Neem het inzicht in je op en lees een het eventueel een aantal keren rustig door. Kun je het inzicht nu niet plaatsen dan kan het zo zijn dat deze op een later tijdstip van toepassing kan zijn. Laat het dan ook los.
 5. Maak een screenshot.
 6. Deel je inzicht met mij via social media @elviraakira.
 7. Wil je een afspraak voor een persoonlijk consult. Vul dan het formulier hieronder in of helemaal onderaan de pagina. Mijn readingen zijn online en over het algemeen via Google meets.

Hier komen de eye openers

Hieronder volgens eerst de meestergetallen. De getallen uit het universum. Daarna tellen we van 1 t/m …..

MEESTERGETALLEN. Getallen vanuit het universum. Het kan zo zijn dat je deze getallen met regelmaat ziet en deze getallen hebben jou dan wat te vertellen. Het is een reminder aan jezelf. Het kan ook zo zijn dat je in een lekkere flow zit.

111. MANIFESTEREN – Houd je gedachten positief. Ze MANIFESTEREN snel.

222. BALANS – Stop met zorgen maken, alles is precies zoals het zijn.

333. ALIGNMENT – Balanceer je mind, lichaam en geest.

444. BESCHERMING – Het universum zal over je waken en beschermt je.

555. VERANDERING – Er is iets nieuws onderweg.

666. REFLECTEREN – Verander negatieve gedachten in positieve.

777. ONTWAKEN – Vertrouw je intuïtie. Je bent aan het ontwaken.

888. OVERVLOED – Kansen komen naar je toe.

999. NIEUW BEGIN – Laat los wat je niet meer dient.

1. Jij mag er zijn! … en met dan ook echt alles. Je prachtige kenmerken en minder mooie kenmerken. Positieve en negatieve eigenschappen. De eigenschappen helpen je op weg in dit leven. Hoe jij het beste met jezelf en met anderen om kunt gaan.

2. Ga nu naar buiten en geniet van de zonnestralen, de regendruppels, de wind… Wat er ook maar aanwezig is op dit moment. Het maakt niet uit wat voor weer het is. Het gaat erom dat je mag genieten wat er nu op dit moment is. Geniet!

3. Ga vandaag iets doen wat jij het allerleukste vindt om te doen. Van fietsen tot taart bakken..lezen van een boek of een meditatie. Doe het vandaag en anders uiterlijk morgen.

4. Maak een gebroken relatie weer heel. Door weer contact te zoeken omdat jij het graag wilt of juist om af te sluiten voor jezelf. Bedank voor de mooie momenten en de slechte momenten. Je hebt er van geleerd en laat het los.

5. Vraag jezelf af wat je vandaag geleerd hebt en wat je de volgende keer beter gaat doen.

6. Affirmatie: “Ik ben goed genoeg zoals ik nu ben”. Zeg deze zin iedere ochtend en iedere avond hardop tegen jezelf. Voor minstens 21 dagen.

Een affirmatie is een positieve zin om je gedachten te trainen om meer positief door het leven te gaan.

7. Vandaag is het belangrijk om te gronden. Dat betekent met beide benen goed stevig op de grond te staan. Je kunt letterlijk gaan stampen, maar ook je lichaam aanraken met je handen en begin bij je hoofd, schouders, borst, romp, bovenbenen, onderbenen en je voeten. Probeer je voeten wat langer vast te houden. Voel je verschil?

8. Stop je gedachten! Is het echt waar wat je nu denkt? Of is het de angst, onzekerheid. Je gedachten kunnen rond gaan spoken en zo vaak zijn ze niet waar of heel erg overdreven. Zet er vandaag een positieve gedachte tegenover. Probeer vaker een punt achter je gedachten te zetten.

9. Joehoe, geef die liefde die je aan anderen geeft eens allemaal aan jezelf.

10. Fysieke self-care: drink voldoende water, dans, neem een bad met bv lavendel.

11. Vier de kleine overwinningen die je vandaag gemaakt hebt. Ze zetten weer een stap in de richting naar grotere overwinningen. Je bent goed bezig!

12. Ik ben zo trots op jou! En dat mag je nu zelf ook inzien. Wees trots op wie je bent.

13. Kijk naar wat je wel hebt en niet naar wat je niet hebt. Er is zoveel wat je wel hebt en het zit juist in de kleine dingen.

14. Schrijf drie dingen op die jij aan jezelf waardeert. Lees deze ook hardop voor een tijdje.

15. Leg je handen op buik en sluit je ogen. Neem als focus je ademhaling. Je ademhaling gaat vanzelf en je hoeft er niets voor te doen. Het maakt voor de oefening niet uit waar je ademhaling nu is. Doe deze oefening minstens één keer per dag en deze oefening duurt 1 minuut per keer. Deze ademhalingsoefening haalt je terug in het hier en nu als je bv weg druk bent.

16. Ben je boos pluk een roos. Lachen is gezond en het enige wat jij nu hoeft te doen is je mondhoeken omhoog trekken en lach. Neem een mooi moment in gedachten en geniet. Zo ga jij je dag weer met meer positiviteit tegemoet.

17. Mini reading -hulp vragen: Afgelopen tijd ben je naar binnen gekeerd om tot antwoorden te komen. De hulp die er aangeboden werd heb je niet aangenomen. Je hebt echt een tijdje in je eigen bubbel gezeten om op te laden of alles op een rij te zetten. Het was een lastig en traag proces. Je hebt het idee dat het jou nog niet veel heeft gebracht. Je bent namelijk nog steeds in gevecht om hulp niet te aanvaarden. Je kan de situatie wel alleen aan. Niets is minder waar. Hoe meer je vecht hoe meer je in een negatieve situatie zakt. Waarom wil je de hulp niet aanvaarden? Omdat je bang bent dat je faalt? Zie het juist als een kans. Grijp je kans want de hulp die er is, is er voor jou om jou echt te helpen. Je leven weer meer op de rit te zetten. Doe het, pak het aan. Je hoeft het niet alleen te doen

18. Het is oké om nee te zeggen en daarmee dus je grenzen aan te geven. Geef de ander aan dat je er later op terug komt of maak een nieuwe afspraak. Zeg dus vaker nee en denk meer om jezelf.

19. Grond jezelf door op te noemen wat je om je heen ziet.

20. Stop met perfectionisme. Je doet al genoeg en veel te veel. Het is goed genoeg en je kunt rustig een tandje minder hard werken. Het is goed genoeg en stop nu. Maak realistische doelen die haalbaar zijn.

21. Emotionele self-care: maak een lijst van jouw favoriete nummers, ga kleuren in een kleurboek, accepteer vandaag alle emoties die er zijn ook al ben je boos of verdrietig of juist super blij. Het mag er zijn.

22. Affirmatie: Ik accepteer anderen zoals ze zijn en op hun beurt accepteren zij mij.”

Een affirmatie is een positieve zin om je gedachten te trainen om meer positief door het leven te gaan. Gedachten zijn krachtig, dus maak er eens goed gebruik van.

23. Maak een routine voor jezelf die je iedere dag kunt uitvoeren. Deze routine bestaat bv uit bewegen, meditatie, lezen, stretchen, schrijven etc.

Denk aan 30 minuten wandelen en tijdens het wandelen let je op alle geluiden om je heen. Dat is je meditatie en ga op een bankje zitten en schrijf wat je op dat moment van je af wilt schrijven.

Geniet van de tijd met jezelf om jezelf op te laden. Je kunt de dag zo beginnen of eindigen. Je zult merken dat je minder stress hebt, meer rust in je hoofd en betere relativering in lastige situaties.

24. Kijk uit voor energie zuigers. Ga voor energie gevers. Breek met ongezonde relaties. Eet gezond. Beweeg meer. Zeg vaker nee.

25. Het is oké dat je een slechte dag hebt. Omarm het en laat het er zijn. Zoek dan naar een lichtpuntje want die zijn er altijd te vinden ook in slechte dagen. Denk aan glimlach van een vreemde. Een lekkere kop thee en leuke herinnering van vroeger etc.

26. This too shall pass – ook dit gaat voorbij. In welke situatie je ook zit. Het gaat ook weer voorbij. Denk aan een situatie waarin je het moeilijk had en wat jij er bv aan hebt gedaan om de situatie te verbeteren. Wat was jouw lichtpuntje? Welke gedachten had je? Welke stappen heb jij ondernomen om eruit te komen.

27. Stop met de gedachten wat anderen van jou vinden. Jij bent die ander niet en jij bent uniek met jouw talenten. Wees blij dat we niet allemaal hetzelfde zijn. Dat is best saai. Wees je beste vriend(in) met jezelf.

28. Wil je een meer gelukkig leven. Let op wat je kunt veranderen: Stop met klagen. Geen negatieve praat over jezelf. Geef anderen niet de schuld. Niet altijd je gelijk willen halen. Niet altijd maar indruk willen maken op anderen. Beperkende overtuigingen hebben. Weerstand tegen verandering hebben. Niet om iedereen goedkeuring vragen.

29. Een reminder voor jou. Jij bent super waardevol. Repeat after me: Ik ben super waardevol. Ik ben super waardevol. Yes I AM!!!

30. Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat je tijd voor jezelf neemt. Het niet eens bent met iemand anders. Los laat wat jouw niet meer dient. Jezelf op de eerste plek zet etc. Je bent niet egoïstisch. Voel wat jij nodig hebt. Jij bent namelijk de enige die kan voelen wat nodig is nu op dit moment. Wat heb jij vandaag nodig?

31. Mini reading – je gezin: De afgelopen tijd stond uit de zorg van je gezin. (Kan ook zorg van jezelf zijn). Er was tijd nodig voor quality time omdat die er een lange tijd niet is geweest. Door drukte, reizen, werk. Het kan van alles zijn. Het heeft er voor gezorgd dat jullie uit elkaar gedreven werden en niet meer met elkaar in contact stonden. Dat heeft veel verdriet losgemaakt. Het is nu tijd om je gevoelens te uiten en jezelf te laten horen en naar oplossingen te zoeken hoe het in de toekomst beter kan. Luister en sta open voor ieders verhaal in het gezin of naar jezelf toe. Door je te uiten zal je bewogen worden om beslissingen te maken en welke beslissing het ook mag zijn. Doe het omdat het goed is voor jou en niet voor iemand anders. Tijd om jezelf gelukkig te maken.

32. Sta stil bij waar je nu dankbaar voor bent. Schrijf iedere dag 3 tot 5 dingen op waar dankbaar voor bent.

33. Sociale self-care: neem contact op met een oude vriend, stel een dag in zonder Social media en ga in contact met je vrienden in real life, stop giftige relaties ze voegen niets toe.

34. Laat los waar je geen controle op hebt. Het heeft namelijk totaal geen zin. Je gaat alleen maar moe worden en geeft geen energie. Focus je op wat je wel kunt veranderen.

35. Dance like no one is watching. Zet je favoriete dansnummer op en ga dansen. Voel de beat en beweeg mee met het ritme. Laat je meevoerenet de muziek. Het hoeft er niet perfect uit te zien. Just do it. Niemand kijkt. Alleen jij en de muziek. Geniet!

36. Hoe gaat het met jou? Maar dan echt hoe gaat het met je. We zijn snel geneigd om goed te zeggen en voorbij te gaan aan hoe je je echt voelt. Wat is je antwoord en het mag er allemaal zijn. Welk antwoord het ook is.

37. Vandaag een beetje in een angstmodus… bang om een volgende stap te zetten. Gewoon even niet lekker in je vel. Bel een vriend(in) op. Bekijk het grotere plaatje. Bekijk welke gedachten je hebt en verander ze in positieve gedachten en lukt het allemaal niet. Laat het dan even. Je mag ook even zijn. Geniet van een kopje thee of een wandeling. Lees een boek. Ga in ieder geval aan de gang met iets wat je fijn vindt om te doen.

38. Stop met klagen en klaag vandaag de hele dag niet. Ga op het eind van de dag na wat het jou heeft opgeleverd.

39. Nadenkertje: It’s not your job to be everthing to everyone.

40. Check je gevoel en kijk hieronder wat je kunt doen.

Ben je boos? Ga sporten. Doe een work-out.

Ben je jaloers? Focus op jezelf en kijk welke kwaliteiten jij hebt.

Ben je angstig? Wees meer mindful.

Ben je geïrriteerd? Vergroot je perspectief.

Ben je moe? Zet je telefoon uit en ga naar bed.

Ben je inspiratieloos? Neem een douche.

Ben je in twijfel? Ga schrijven in een journal. Schrijf en blijf schrijven. Alles wat in je opkomt.

Ben je depressief? Ga naar buiten of neem contact op met je vrienden.

41. Last van prikkels om je heen? Dan ben je waarschijnlijk hooggevoelig. Ze noemen het ook wel een high sensitive person (hsp). Het is de hoogste tijd om jezelf energetisch te beschermen en de prikkels die je al hebt van je af te laten glijden. De prikkels van je af laten glijden kan heel simpel door je kleding in de was te doen en te wassen en jezelf te gaan douchen en alles het doucheputje in te laten glijden wat niet van jou is. Wil jij je beschermen. Zet dan een kleur die in je opkomt om je heen en die kleur beschermt jou de gehele dag tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Voel je weer prikkels bij je opkomen. Neem dan weer een klein moment voor jezelf om jezelf weer helemaal te hullen in de kleur en zeg bijvoorbeeld: De kleur <<>> beschermt mij vandaag tegen prikkels van buitenaf.

42. Mini reading: de afgelopen tijd was het nogal wazig in je hoofd. Dat kan zijn omdat je moe was moe, ziek bent geweest of misschien zit je wel midden in een burn-out. Het kan dus iets kleins, maar ook iets heel groots zijn. Je maakt in ieder geval kleine stapjes vooruit en het is tijd om pas op de plaats te maken. Je kunt niet alles tegelijk en dit is een reminder voor jou dat iedere stap die je al gezet hebt al enorm groots is voor jou. Je gaat ook zeker nog wel een paar keer een paar stappen terugvallen en dat geeft helemaal niets. Je bent precies goed hier op het juiste moment en de juiste plaats. De energie zal binnenkort meer voor je gaan stromen. Spreek eerst voor jezelf uit welke volgende stap je nu mag zetten om weer dichter bij jezelf te komen en vooral helderheid in je hoofd te krijgen. Stap voor stap en vooral één ding tegelijk. Je komt er wel. Het gaat niet snel, maar dat hoeft ook niet en is ook zeker niet nodig. Doe het rustig aan.

43. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus waar geef jij vandaag je aandacht aan. Als je een depri dag hebt en je geeft alle aandacht daaraan dan weet je dat je aan het einde van de dag waarschijnlijk nog meer depri bent. Je hebt een keuze, dus waar kies je vandaag voor. Ga je voor het kiezen van meer lichtpuntjes en op zoek te gaan naar die mooie lichtpuntjes of ga je toch weer voor die negatieve gedachte?

44. 10 dagelijkse reminders

 1. Wees jezelf.
 2. Laat gaan / laat los
 3. Focus op jezelf.
 4. Haast je niet.
 5. Maak je geen zorgen.
 6. Wees niet perfect.
 7. Laat je gevoelens er zijn.
 8. Vriendelijkheid is gratis.
 9. Ieders reis is anders.
 10. Positieve gedachte creëert positieve dingen.

45. Schrijf het van je af. Is je hoofd vol, wil je nog iets zeggen tegen iemand die je niet fysiek kan spreken. Er kunnen van allerlei redenen zijn om van je af te schrijven en schrijven lucht op. Je kunt daarna je verhaal oplezen en ben je er klaar mee dan kun je je brief verbranden. Verbranden is loslaten. Doe het wel op een veilige plek en zorg ervoor dat je water in de buurt hebt.

46. Nadenkertje: Ik kies voor mezelf.

47. Mentale self-care: lees een boek, luister een podcast, schrijf in een dagboek.

48. Een mantra om jezelf energetisch schoon te maken.

Ik was de energie van mij af die niet van mij is. Ik laat de energieën van het verleden los. Ik zet mijzelf in gouden licht. Ik ben hersteld. Ik ben opgeladen. Ik ben opgeladen. Ik ben opgeladen.

49. Denk in mogelijkheden en oplossingen in plaats van denken in obstakels.

Het is onmogelijk”, zei trots
“Het is riskant”, zei ervaring
“Het is zinloos”, zei het verstand
“Geef het een kans”, fluisterde het hart

50. Ga zitten en ontspan. Leg je handen op je buik en je mag er zijn. Geniet een aantal minuten met jezelf. Daarna vervolg je de dag met meer ontspanning en rust.

51. Mini reading: luisterend oor. Waarschijnlijk ben jij zelf één en al luisterend oor voor anderen en sta jij klaar voor anderen. Weet dat jouw stem ook gehoord mag worden en anderen ook naar jou mogen luisteren. Laat weten dat jij ook wat te vertellen hebt. Wilt de ander niet luisteren? Laat het dan voor dat moment. Je hoeft er dan ook niet voor de ander te zijn. Het is belangrijk om in overweging te nemen of deze vriendschap nog wel bij je past. Het is geven en nemen. Niet alleen nemen voor die ander.

52. Jij bent het waard om van te houden. Jij bent nu precies goed zo en laat vandaag niemand je op een ander idee brengen. Praat jezelf niet naar beneden. Benoem 3 mooie dingen aan jezelf.

1.

2.

3.

Lees die mooie dingen van jezelf op een moment dat je het moeilijk hebt. Dus schrijf en hang op. Zodat je het terug kan kijken.

53. Je bent rijk als je blij bent met wat je hebt.

54. Hou vol. Je bent al zo goed bezig. Het zijn voor nu de laatste loodjes voor jou. Jouw eindpunt tot het doel lijkt nu ver weg. Heb nog even geduld en je komt er zeker wel. Je nu precies op het moment waar je nu moet zijn.

55. Open je ogen en durf naar jezelf te kijken. Het kans spannend en moeilijk zijn, maar het gaat erom dat jij jezelf weer mag aankijken in de spiegel. Je gevoelens mogen er zijn. Laat horen wat je dwars zit. Denk in mogelijkheden en oplossingen. Blijf niet hangen. Jij wilt en je kan ook verder. Maar stel je wat meer open. Ga bijvoorbeeld een cursus volgen of praat met iemand.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om een gratis call in te plannen via Google meets om elkaar te leren kennen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken voor een reading.