Rite of the womb

Prachtige vrouwen gingen jouw al voor. Wil jij weer meer zelfvertrouwen en je vrouwelijke energie reactiveren, kom dan naar deze middag. Een middag helemaal voor jouw zelf. Meditatie / visualisatie, loslaten, intenties zetten, een boodschap en het ontvangen van heling speciaal voor jou.

Wat en voor wie is het?
Het baarmoederritueel is een ritueel van en voor vrouwen waarmee we de vrouwelijke kracht herstellen. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we hierdoor een stuk (bewust of onbewust) pijn en verdriet mee uit onze vrouwelijke voorouderlijn of hebben we zelf een kwetsuur opgelopen waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Met dit ritueel kom we weer volledig in onze vrouwelijke kracht te staan; sterk maar ook zacht liefdevol en wijs.

De rite van de baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Dit helende ritueel is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder baarmoeder, wel of niet zwanger of in de overgang, een echt cadeau aan jezelf.

Kom samen met je moeder, zus, tante of vriendinnen.

Klik op de deze link voor een sfeerimpressie.

Je kan meer informatie vinden op: rite of the womb.

Wanneer: op een zaterdag of zondag, bij voldoende aanmeldingen. Minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Tijdstip: 13.45 – 16.00 /17.00 uur.

Waar: nader te bepalen locatie te Arnhem of omgeving.

Investering: 45 euro. groepssessie

Individuele sessie

€ 85,00 excl. tafelbehandeling (2 uur)/ € 125,00 incl. tafelbehandeling (2,5 tot 3 uur)

Bij een individuele sessie kun je dus kiezen uit een extra optie en dat is een tafelbehandeling. Deze sessie wordt dan uitgebreid met een energetische behandeling van 30 – 45 minuten. Deze extra optie wordt altijd als zeer ontspannend ervaren en geeft nog meer dimensie aan de rite van de baarmoeder. Nog meer geborgenheid, warmte, verdieping…

**rite van de baarmoeder special**

Deze dag gaan we een krachtstok versieren, ontspannen en uiteraard ontvang je ook de healing van de rite van de baarmoeder. Deze dag gaat alleen door bij 4 of meer deelnemers.

Wil jij je aanmelden voor deze prachtige ceremonie of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.