Harten opener –

Je hebt een harten opener getrokken. Een inzicht om je hart te openen. Ik ben er van overtuigt dat jij het inzicht ontvangt die je nu op dit moment nodig hebt. De harten openers ontvang je via mij vanuit bijvoorbeeld een filmpje op YouTube, een bericht via Instagram, Facebook of via een beurs. De inzichten kunnen van tijd tot tijd wisselen. 

Via een harten opener ontvang je een inzicht, tip, opdracht etc. Dit inzicht is er voor jou om jouw hart te openen en aan de slag te gaan. Het kan om een klein inzicht gaan, maar soms zit er ook een gechannelde boodschappen van mij en mijn gidsen/engelen.

Op dit moment hebben we in totaal 20 inzichten. 

  1. Pak je nummer erbij die jij hebt ontvangen. (Niets ontvangen? Dan is mijn vraag aan jou: welk nummer tussen 1 en 20 komt het eerste bij jou op? Neem dat getal en dat is jouw inzicht.)
  2. Scroll naar het nummer.
  3. Lees je inzicht. Probeer het inzicht in alle openheid te ontvangen. 
  4. Neem het inzicht in je op en lees een het eventueel een aantal keren rustig door. Kun je het inzicht nu niet plaatsen dan kan het zo zijn dat deze op een later tijdstip van toepassing kan zijn. Laat het dan ook los.
  5. Maak een screenshot.
  6. Deel je inzicht met mij via social media @elviraakira.
  7. Wil je een afspraak voor een persoonlijk consult. Vul dan het formulier hieronder in of helemaal onderaan de pagina. Mijn readingen zijn online en over het algemeen via Google meets.

Hier komen de liefdevolle inzichten om je hart te openen.

000 – Een nieuw begin. Jij creëert je werkelijkheid. Stem je hart af op dat matcht met het verlangen dat je hebt.

111 – Je gedachten manifesteren snel. Hou je gedachten positief en maak een wens.

222 – heb vertrouwen. Je bent op het juiste pad. Alles komt precies op het juiste moment.

333 – Je bent veilig en je bent geliefd. Je engelen zeggen we’ve got your back.

444 – Engelen zijn bij je nu en ze zijn overal. Ze wijzen je de weg.

555 – Weg met het oude, kom maar op met het nieuwe. Welkom veranderingen.

666 – Alles gebeurt met een reden. Het is maar hoe je er mee omgaat. Ga je er positief of negatief naar kijken. Je hebt een keus!

777– verwacht wonderen.. het geluk staat aan je zijde. Blijf doen waar je hart een sprongetje van maakt.

888 – Geld of materiele spullen komen eraan. Dit is een teken dat er financiële overvloed naar je toe komt. Je manifesteert rijkdom in welke vorm dan ook en dat is niet alleen maar materieel dat kan ook liefde zijn.

999 – Laat het los. Je hebt het allemaal niet meer langer nodig. De cirkel is rond en je gaat opnieuw beginnen.

1. ” Ik sta open om liefde te ontvangen.” Herhaal deze zin dagelijks een aantal keer per dag.

2. Reminder! Je hoeft niet door iedereen aardig gevonden te worden. Jij mag jezelf zijn en de ander ook. Respecteer elkaar. Geef vooral de aandacht en de liefde aan jezelf.

3. Organiseer een moment voor jezelf. Pak een kopje thee en zet een rustgevend muziekje op. Geniet van het moment met je kopje thee en muziek. Ga daarna zitten of liggen en leg je handen op je hart. Blijf sowieso 20 minuten of langer liggen en ontvang de warmte en liefde.

4. Jij draagt zoveel liefde in je hart. Geef deze liefde vandaag vooral aan jezelf.

5. Stop met het jezelf de schuld te geven over de dingen waar je geen controle over hebt.

6. Voor meer zelf liefde kun je de kleur rood dragen of eten. Denk dan bv aan aardbeien, kersen etc.

7. Koop vandaag je favoriete bos bloemen. Rode rozen staan voor de liefde en respect. Donker rode anjer voor liefde en genegenheid. Freesia voor onvoorwaardelijke liefde. Orchidee voor schoonheid, liefde en aanhankelijkheid.

8. Stop met ja zeggen terwijl je een nee bedoeld. Leer nee te zeggen en zet een grens voor jezelf. Je kunt niet steeds alsmaar door gaat en blijven pleasen.

9. Spreek niet slecht over jezelf. Schrijf vanaf vandaag voor een aantal weken op wat jij mooi aan jezelf vind. 5 punten en dat kunnen mooie eigenschappen zijn of wat je lichamelijk mooi vind aan jezelf.

10. Een gebroken hart heelt met de tijd. Je kunt op verschillende manieren je hart breken. Het eerste waar je vaak aan denkt is een relatie verbreking, maar je kunt ook denken aan een nare opmerking die tegenover jou gemaakt is door bv je beste vriend(in). Dus neem de tijd en onderzoek wat je hiervan kunt leren. Zoals bijvoorbeeld grenzen stellen. Voelen wat jij nodig hebt etc.

11. Voel je niet schuldig voor de dingen die goed voor je zijn. Hoe ga jij vandaag goed voor jezelf zorgen?

12. Zorg goed voor jezelf. Als jij je slecht voelt dan ga je vaak automatisch slecht verzorgen. Je kunt dan denken aan wandelen in plaats van op de bank hangen of neem een stuk fruit in plaats van chocolade. Jezelf af en toe trakteren op iets “slechts” met mate. Dus zorg er vandaag voor dat je een verandering aanbrengt om je beter te voelen. Begin dan ook met iets kleins. Dus ga een blokje om.

13. Dankbaarheid laat je zien wat er wel is en niet wat er niet is. Schenk aandacht aan waar jij vandaag ontzettend dankbaar voor bent. En dat kan vanalles zijn. Zelfs als er iets vervelends is gebeurt kun je dankbaar zijn dat je deze les mocht ontvangen.

14. Note to self:

Ik verdien liefde.

ik verdien het beste.

Ik verdien respect.

Ik verdien eerlijkheid.

Wat verdien jij nog meer?

15. Je bent de mooiste en weet dat je geliefd bent.

16. Energie gevers; dansen, zonlicht, gezond eten, drink genoeg water, wandel in de natuur, ga op tijd naar bed en op tijd eruit, luister muziek, rust uit, mediteer etc. Wat geeft jouw vandaag energie.

17. Oefening: Ga even zitten en neem een paar minuten voor jezelf. Adem een paar keer goed in en uit. Leg je handen op je hart. Visualiseer bij iedere inademing dat je roze zachte wolkjes inademt en alles wat niet meer bij je hoort uit..herhaal dit een aantal keren. Je voelt verzachting in je hartgebied komen. Zo nee dan herhaal de oefening nogmaals en vaker op de dag. Succes knapperd.

18. ” Ik hou van mezelf en accepteer mezelf zoals ik nu op dit moment ben.” Herhaal deze zin dagelijks een aantal keer per dag.

19. Maak een lijst van alle mensen in je leven die van jou houden en hang deze op een zichtbare plek op. Sta er eens bij stil en ontvang de liefde die je hebt gekregen.

20. Voordat je begint met de dag of voelt wanneer het nodig is visualiseer de kleur groen om je heen.