Hiep hiep hoera

Praktijk Elvira Akira 5 jaar! Mijn tweede e-magazine editie lente is vanaf heden beschikbaar, dus pak je kopje koffie of thee erbij en laat je verrassen. Dit is een dikke vette waardevolle feest editie en geheel gratis te bekijken. Voor mijn vijfjarig bestaan deel ik graag extra cadeautjes uit en ik heb er lang over zitten nadenken. Het magazine is al een cadeau om te ontvangen, maar ik heb speciaal voor jou om je intuïtie te trainen een pendel cursus toegevoegd. Een fijne en vrij simpele manier om te ontdekken hoe je naar de fluisteringen van je hart kunt luisteren. Ik hoop dat je net als ik kan genieten van dit magazine. Haal eruit voor jou wat bij je past en laat gaan wat niet bij je past. Deel het magazine via jouw social media kanalen en ook met je vrienden, familieleden, collega’s. Je helpt mij er enorm mee.

Link naar magazine: klik hier.

Een gedachte over “Hiep hiep hoera”

 1. Lieve Elvira,

  Wat ziet dit er weer professioneel uit allemaal!

  Het reflecteerd dezelfde passie en doeltreffendheid waarmee je ook je contact met mensen, je behandelingen en praktijk uitoefend.

  Groeten,
  Taco

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s