Gelukspot – light

Wil je direct zelf aan de slag met een gelukspot dan komt er binnenkort een nieuw e-book uit. Dit werkboek is helemaal compleet gevuld met werkbladen om direct aan de slag te gaan met het maken van jouw persoonlijke gelukspot.

Een gelukspot is een pot vol inzichten en je kunt wanneer je het nodig hebt een kaartje / briefje voor jezelf eruit trekken. Het allerleukste is dat jij die inzichten zelf gaat maken. Super tof een pot met je eigen energie erin en die dus uiteindelijk ook super uniek is want niemand heeft jouw pot.

Je ontvangt dus direct na betaling via een betaalverzoek het e-book om direct aan de slag te gaan met jouw persoonlijke gelukspot.

Het e-book geeft een korte uitleg over de gelukspot wat het is en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. Twaalf verschillende onderwerpen zodat je in totaal 365 inzichten hebt die jij uit je eigen pot kunt trekken. Daarnaast ontvang je 12 meditaties, ingevulde werkbladen als voorbeeld en werkbladen die je uit kunt printen en zelf kunt invullen om jouw persoonlijke pot te vullen. Dus ik help jou in ieder geval op weg.

Let op dit e-book bevat minder informatie dan de “normale” gelukspot.

De grootste verschillen ten opzichte van de Akira gelukspot zijn:

♥ Iedere maand een online les beschikbaar om samen met gelijkgestemden aan de slag te gaan met jouw persoonlijke pot.

♥ In deze online les ontvang je een meditatie, ontvang je een mini-reading en kun je je vragen stellen.

♥ Het e-book bevat veel meer informatie per onderwerp en we gaan dieper op de lesstof / onderwerpen in en ben je meer bezig met je persoonlijke ontwikkeling.

♥ Diverse meditaties en opdrachten.

♥ Persoonlijke aandacht

De Akira gelukspot gaat dus dieper op de onderwerpen in, terwijl je in de light versie veel meer bezig bent met alleen het maken van de gelukspot.

Voel voor jezelf in wat jij leuk vind om te doen. Wil je meer verdieping dan zou ik zeggen kies de Akira gelukspot. Wil je gelijk aan de slag en jouw persoonlijke pot maken dan kun je voor de gelukspot light gaan.

Heb je vragen? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.