Akira – gelukspot

Iedere maand aan de gang met jouw persoonlijke pot van licht, liefde en geluk. Aan het einde van het jaar sta jij vol met trots een gevulde pot helemaal zelf door jou gemaakt en 365 inzichten rijker. De pot kun je uiteraard naar wens weer bijvullen en jarenlang gebruiken.

Over het algemeen bestaat de online les ongeveer uit:

Meditatie, opdracht(en) maken en een persoonlijk inzicht vanuit een kaart voor jou. Je ontvangt een mini reading en je kunt je vragen stellen.

Het is een les waar je lekker aan de slag gaat voor jezelf. Een moment voor jezelf en samen met lotgenoten bent en zin hebt om aan de slag te gaan meer lichtpuntjes in je leven te vinden.

Je ontvangt per les een e-book en ik heb een whatsapp groep aangemaakt waarin ik je toevoeg. Je kunt daarin je foto’s delen, vragen stellen en ik gebruik deze app tijdens de les om eventueel opdrachten in te versturen. In het lesmateriaal zal steeds een leegwerkblad te vinden zijn waar jij je eigen wensen in op kunt schrijven, maar ook een werkblad die al is ingevuld. Dus die kun je eventueel ook gebruiken.

De lessen zijn online en na betaling ontvang jij de link. Restitutie van het bedrag na aanmelding is niet meer mogelijk, omdat je met het e-book ook aan de slag kunt zonder online les. Op dit moment tot maart 2022 zijn de lessen € 7,50 per les en kost les 0 € 10,00. In de toekomst kan deze cursus wellicht in één keer gekocht worden. Zodat je op je eigen tempo ermee aan de slag kunt gaan. Vanaf maart zijn de lessen € 15,00 per les 0 les zal € 20,00 zijn.

Je mag de les los kopen en je kunt dan zelf met het e-book aan de slag. Doe je ook mee aan de online les dan ontvang je ook nog een persoonlijk inzicht vanuit een kaart. De les kan iets afwijken van de lesstof, omdat ik intuïtief voel wat op dat moment nodig is voor de groep.

Kom je voor het eerst?

Gaat het om de eerste les en stroom je in de loop van het jaar een keer in dan koop je de eerste keer 2 lessen en dat is op dit moment € 35,00. Je ontvangt dan namelijk les 0 en de les naar jou keuze. In les 0 krijg je namelijk de uitleg over de gelukspot. Daarna kun je daarna steeds een losse les kopen. Alle lessen bij elkaar zullen een geheel vormen, dus het kan zijn dat je stukjes mist als je ze niet allemaal koopt. Dat is wel aan jezelf.

Is de online les al geweest, dan kun je altijd alleen het e-book kopen. Er staat voldoende informatie in om zelf aan de slag te gaan. LET OP: de links naar de video’s in het e-book zijn het beste te openen op een laptop. Helaas werkt het nog niet op mobiel / tablet.

Koop een strippenkaart van 6 lessen voor € 75,00 ipv € 90,00.

Data lessen

Klik hier (link volgt nog) voor het betaalverzoek les 3 datum volgt 2022

♥ 7 januari 2022 (les 0 – wensen/intenties) (€ 20,00)

♥ 31 januari 2022 (les 1 – korte affirmaties) (€ 15,00)

♥ 28 februari 2022 (les 2 – zelfzorg) (€ 15,00)

♥ 30 maart —> 21 april (les 3 – dankbaarheid) (€ 15,00) – verschoven i.v.m. corona

♥ 28 april (les 4 – dag -opdrachtjes)

♥ 27 mei (les 5 – zelf liefde)

♥ 29 juni (les 6 – mooie momenten/herinneringen)

♥ 28 juli (les 7 – quotes van het leven)

♥ 31 augustus (les 8 – uitgebreide affirmaties)

♥ 30 september (les 9 – eigenwaarde)

♥ 28 oktober (les 10 – boodschappen van je gids/beschermengel)

♥ 30 november (les 11 – lichtpuntjes, wat maakt mij blij?)

♥ 14 december (les 12 – dromen)

Heb je vragen of wil jij je meteen aanmelden? Vul het formulier in.