Volle maan wandeling

Nieuwe data zijn bekend.

Een wandeling tijdens de energie van de volle maan. Om lekker uit te waaien uit je hoofd naar je hart. Een wandeling met gelijkgestemden om aan de slag te gaan met persoonlijke groei doormiddel van meditatie en opdracht(en). Onderaan deze pagina deel ik één meditatie en één opdracht met je. Wandelen / bewegen is gezond. Goed voor lichaam en geest. Versterkt je spieren en verlicht stress. Perfect voor meer rust in je leven.

De tekens uit de natuur zijn vaak een weerspiegeling van waar je nu staat. Ieder maanwandeling is weer anders en ontdekken weer iets nieuws. De maan heeft vanuit verschillende invalshoeken verschillende thema’s. Daarom zal er iedere maand nieuwe opdrachten en meditaties zijn.

Ben jij er klaar voor? Om stappen te zetten.

Je hoofd leeg te maken

Je los te maken van de stress van de dag

Meer ontspanning in je lichaam te ervaren

Inzichten te ontvangen

De wandelingen zijn de afgelopen maanden op verschillende plekken geweest rondom Arnhem. Zoals in Lobith, Duiven, Arnhem, Zevenaar en Didam. De avondwandelingen in de wintermaanden zijn meer in Didam. Ik wissel steeds wat af. Bij hevige regenval of onweer verplaatst ik het naar een online meeting.

Exacte locatie ontvang je na aanmelden en betaling. Op dit moment is de investering voor een volle maan wandeling € 12,50 p.p. Bij de eerste aanmelding ontvang je ook nog -gratis- per e-mail 2 algemene opdrachten en 2 algemene meditaties voor de volle maan. PS: bij de avondwandelingen in het donker denk dan aan een hesje of i.c.m. lampjes zodat je zichtbaar bent voor verkeer.

Vul hieronder je gegevens in om aan te melden.

Én voor nu geef ik je één meditatie en één opdracht mee die je zelfs nu al kan doen of tijdens een volle maan kunt doen en de video staat hieronder voor je klaar.

Hieronder zie je de tijdstippen staan als je de intro bijvoorbeeld wilt skippen.

Intro 00.00 / meditatie 04:33 / opdracht 14:30

Volle Maan wandeling incl. meditatie en opdracht