Agenda

Hieronder vind je data van diverse cursussen/workshop. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor informatie of in overleg voor een datum.  Ik werk in kleine groepen. Individuele cursus ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via elviraakira@gmail.com.

Reiki 1 – Reiki 2 en Reiki 3a cursus 2021

Beschikbaar na opheffing maatregelen. Data op aanvraag en in overleg.

-NIEUW- Reiki vragen uurtje

Alleen voor cursisten die reiki bij mij gevolgd hebben. Dit uurtje is alleen bedoeld voor reiki vragen.  Om ervaringen te delen of vragen te stellen over dingen waar je tegen aan loopt. 

Op vrijdagavond van 20.00 – 21.00 uur. (voorlopig gratis)

Online Thema avond  2021

Deze avonden zijn i.v.m. corona vervallen en vanaf september 2021 komen ze in een nieuwe vorm terug en zullen online plaats vinden. De avonden zijn in principe los te volgen, maar het mooist als je ze allemaal volgt. De eerste 5 personen die zich aanmelden ontvangen deze voor een pilot prijs. Vraag vrijblijvend informatie aan of meld je alvast aan via elviraakira@gmail.com. 

In deze avonden komen diverse thema’s aanbod: zelfliefde, loslaten, balans, vertrouwen, intuïtie, opladen etc. We gaan onder andere mediteren, een oefening waar we mee aan de slag gaan en in sommige lessen ontvang je een healing op afstand (alleen bij afnamen van de gehele cursus). Totaal van 8 lessen. 

Tot op heden aangemelde personen: 1.

Data vanaf september / oktober  2021 wekelijks. 

Rite van de baarmoeder 2021

Vanaf heden beschikbaar. Groepssessie gaat door bij 4 personen en dan bepalen we met de groep een datum. Data op aanvraag en in overleg. 

Tot op heden aangemelde personen: 3.

Individuele sessie? Mail dan voor een afspraak.

Beurs data:

Ik sta regelmatig op beurzen en geef daar tarot /mediamieke readingen. Wil je kennismaken met  mij dan kun je mij vinden op de volgende beurzen. De prijs van een kennismakingsconsult ligt meestal rond de € 15,00 tot € 20,00 .  Zodra ik meer informatie heb d. m. v. een flyer dan zet ik deze z.s.m. op de website.

Update juni 2021 – de eerste beurs waar ik op aanwezig ben na de corona perikelen is in Borculo. Alles uiteraard op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Beurzen 2021

Yes we mogen weer! De eerste beurs van 2021

Beurs te Borculo – 4 juli ’21 (Buitencentrum Kerkemeijer)

Beurs te Doetinchem – 5 september ’21 (Restaurant Groeskamp)

Let op!! Gaat voorlopig niet door ivm maatregelen corona. volgt een nieuwe datum!!! Beurs te Westervoort – 7 november ’21 (Wieleman)

Beurzen 2022

Beurs te Didam 16 januari ’22

Happy Body Mind Event 22 / 23 januari ’22 te Zevenaar

Beurs te Lichtenvoorde 6 februari ’22

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 💗