Reiki ontspanningsbehandeling

Wanneer is een reiki ontspanningsbehandeling geschikt voor jou?

Als je druk in je hoofd bent, je niet goed zelf meer kunt ontspannen,  fysieke klachten hebt of emoties hebt die alle kanten op gaan.

Bij een reiki ontspanningsbehandeling gebruik ik mijn intuïtieve vermogens en mijn handen om je blokkades op te heffen. Intieme aanrakingen en alle posities die jij als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg. Reiki werkt ook met het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het enige wat jij hoeft te doen is je schoenen uit te doen en op een massagetafel te liggen. Vind je het fijn om wat bedekt te liggen dan kan ik ook nog een deken over je heen leggen.

Ik begin bij je hoofd en ogen en daarna kijk ik intuïtief welke plekken er op dat moment reiki energie nodig hebben. Ik zal mijn handen dan op die plekken leggen. Meestal eindig ik dan bij de voeten en sluit ik af met b.v. een koshi of een rainstick.

Iedereen ervaart zo’n behandeling anders, maar toch meestal wel als diep ontspannend en meer energie om weer fit de dag in te gaan of juist weer goed te kunnen slapen. De een voelt heel veel warmte, de andere juist wat meer kou en de ander voelt weer tintelingen in het lijf.  Soms komen er ook wat emoties los. Alles is oké. Het mag er allemaal zijn.

De reiki ontspanningsbehandeling is voor iedereen geschikt, jong en oud. Het zal je lichaam laten ontspannen en de energie weer goed laten stromen. Drink na de behandeling voldoende water.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.

website reiki ontspannings behandeling 2