Reiki online

Reiki 1 en 2

In 2022 ga ik het anders aanpakken. Reiki is er voor iedereen en ik vind dat iedereen reiki in zijn of haar gereedschapskist mag hebben. In verband met de maatregelen ga ik in ieder geval reiki 1 en reiki 2 online aanbieden. Deze twee cursussen zijn nauw aan elkaar verbonden. In reiki 1 maak je kennis met reiki en ben je eerst met fysieke gedeelte bezig en met reiki 2 juist met emotioneel. Je hebt zo een prachtig pakket waar je voor jezelf maar zelfs ook voor je geliefde dierbaren mee aan de gang kunt.

In deze tijden waar het soms moeilijk is om het licht te vinden en je het misschien wel heel lastig vind om voor jezelf te zorgen is reiki een mooi begin om aan jezelf te werken en meer licht en lichtheid in je leven te brengen. Je handen heb je altijd bij je en je kan op ieder moment van de dag reiki aanspreken en jezelf reiki geven.

klik hier voor de tarieven.

De reiki 1 en 2 cursusdata zijn op aanvraag.

Reiki 3A en 3B

De trajecten 3A en 3B zijn trajecten op individueel niveau en gaan ook veel meer over het reiki leven. Je leeft het reiki leven en je past het dagelijks toe. Deze 2 cursussen zijn voor jou als je nog meer met reiki wilt doen en in jouw praktijk bijvoorbeeld reiki geeft.

Reiki 3A (master) gaat samen met het volgen van diverse workshops, zoals ontmoeting met je gids, werken met edelstenen, tarot/orakel kaarten etc. om zo je nog verder persoonlijk te ontwikkelen. Ik kijk samen met jou waar we aan kunnen werken en maken zo een pakket op maat.

De reiki 3B cursus is een individueel coachingstraject en daarmee kun je uiteindelijk zelf reiki cursussen gaan geven. Dit is een cursus op maat gemaakt voor jou. Je werkt in dit jaar aan je eigen processen en je krijgt uiteraard tools mee om een reiki cursus te kunnen geven.

De reiki 3A en 3B cursusdata zijn op aanvraag.