Reiki op afstand

Bij een reiki afstandsbehandeling ben thuis in je eigen omgeving. Ik stuur de energie vanuit mijn praktijk naar jou toe naar die plekken die nodig zijn. We prikken een datum en een tijdstip zodat jij de tijd voor jezelf kan nemen en de reiki energie kan ontvangen.

Het makkelijkst is dat je dan op die dag thuis bent en lekker de tijd neem voor jezelf en lekker gaat zitten of liggen op een plek die voor jouw comfortabel is. Zo kun je het beste de energie ontvangen.

Iedereen ervaart zo’n behandeling anders, maar toch meestal wel als diep ontspannend en veel meer energie om weer fit de dag in te gaan. De een voelt heel veel warmte, de ander juist wat meer koud of tintelingen in het lijf. Soms komen er ook wat emoties los. Alles is oké. Het mag er allemaal zijn. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 min.

De behandeling zal ik uitschrijven in een kort verslag en daarnaast zal ik ook een orakel kaart voor je trekken met een speciale boodschap voor jou. Het verslag ontvang jij dan via de e-mail.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen dan kun je hier je gegevens invullen.

reiki afstandsbehandeling