Gratis

Onder het tablad gratis kun je nog meer tabbladen vinden, waaronder de maankalender en tarotspreads.  Ik heb al mijn liefde en energie erin gestoken om deze te maken. Je mag ze dus zeker gebruiken, maar vermeld wel even mijn naam.

Social Media

Via mijn Facebook kun je iedere zondag gratis een boodschap/inzicht ontvangen via de orakel kaarten en soms via tarot (tegenwoordig meestal via YouTube en af en toe een geschreven boodschap). Je kunt kiezen uit verschillende kaarten. Je kiest de kaart uit op gevoel en later lees jij je boodschap. Ze worden iedere zondag rond de klok van 20 uur omgekeerd of de video zal dan in première gaan.

Ook kun je regelmatig kiezen uit een kaart voor een daginzicht via mijn Instagram account, als je bijvoorbeeld geen Facebook hebt.

Op mijn YouTube account  vind je ook de Elvira Akira lichtboodschappen, maar dan in video vorm, waaruit je kunt kiezen uit meerdere boodschappen.

Akira’s lichtboodschappen

Dus volg mij via social media, zodat je niets mist. Voor ieder wat wils. Ik waardeer het heel erg, ook als jullie lieve berichten achterlaten. Ik heb er al enorm veel gehad en daar krijg ik een warm hart van.

Er is dus genoeg gratis te vinden en waar ik ook veel energie in steek, dus daarom kan ik  helaas niet al jullie persoonlijke vragen beantwoorden. Mocht je een persoonlijke reading willen dan kun je een afspraak maken voor een consult. Dan kan ik echt persoonlijk naar jouw situatie kijken en dan kun jij ook je specifieke vragen aan mij stellen.