Gratis

Onder het tablad gratis kun je nog meer tabbladen vinden, waaronder de maankalender en tarotspreads.  Ik heb al mijn liefde en energie erin gestoken om deze te maken. Je mag ze dus zeker gebruiken, maar vermeld wel even mijn naam.

Social Media

Via mijn Facebook kun je iedere zondag gratis een boodschap/inzicht ontvangen via de orakel kaarten en soms via tarot. De 2e woensdag van de maand kun je een boodschap ontvangen via gene zijde. Je kunt kiezen uit verschillende kaarten. Je kiest de kaart uit op gevoel en later lees jij je boodschap. Ze worden iedere zondag rond de klok van 20 uur omgekeerd. Verder ben ik 1 keer in de maand ben ik via Facebook Live te vinden. Daar kies ik iemand uit op gevoel die een reading van mij ontvangt of je ontvangt een boodschap uit een orakel kaart.

Ook kun je regelmatig kiezen uit een kaart voor een daginzicht via mijn Instagram account, als je bijvoorbeeld geen Facebook hebt.

Op mijn YouTube account  vind je ook de Elvira Akira lichtboodschappen, maar dan in video vorm, waaruit je kunt kiezen uit meerdere boodschappen.

Dus volg mij via social media, zodat je niets mist. Voor ieder wat wils. Ik waardeer het heel erg, ook als jullie lieve berichten achterlaten. Ik heb er al enorm veel gehad en daar krijg ik een warm hart van.

Er is dus genoeg gratis te vinden en waar ik ook veel energie in steek, dus daarom kan ik  helaas niet al jullie persoonlijke vragen beantwoorden. Mocht je een persoonlijke reading willen dan kun je een afspraak maken voor een consult. Dan kan ik echt persoonlijk naar jouw situatie kijken en dan kun jij ook je specifieke vragen aan mij stellen.