Consulten

Ik werk online en offline. Dat betekent dat ik mijn consulten via e-mail / Skype houdt, maar ook in mijn praktijk te Arnhem. De onlinediensten die ik aanbied zijn: coaching via de tarot/orakel kaarten en de reiki afstandsbehandeling. In mijn praktijk werk ik graag met de reiki energie. Hier kun je er kort wat over lezen.

Ben je op zoek naar een complete behandeling van A tot Z. Kies dan voor een holistische behandeling. We bekijken wat voor thema er op dit moment in je leven speelt en die werken we uit. Ik heb kennis van diverse technieken om het beste uit jou te halen. Zoals Sedona methode, EFT, orakel/tarot kaarten, remedies, (familie)opstellingen etc.  Ik eindig deze behandeling met een reiki behandeling voor een diepe ontspanning.

Liever alleen een coachingsgeprek? Ik kijk dan samen met mijn tarot en de orakel kaarten om inzichten te krijgen op jouw levenspad.

Ben je op zoek naar een momentje voor jezelf om lekker te ontspannen en te relaxen? Kies dan voor één van de onderstaande behandelingen:

Klik voor meer informatie op het tabblad consulten.