Aloe Vera

Er zijn verschillende manieren om goed voor jezelf te zorgen. Fysieke zorg door te sporten, mentale zorg door b.v. een meditatie te volgen, energetische zorg door middel van een reiki behandeling aan jezelf, maar interne zorg van je lichaam is net zo belangrijk. Gezonde voeding is daar ook een onderdeel van. Ik hou van natuurlijke middelen of dat het zoveel mogelijk natuurlijk is.

Jaren geleden kwam ik zelf in contact met Aloe Vera door mijn partner. Hij heeft zo’n 20 jaar geleden zelf kennis gemaakt met Aloe Vera. Op dat moment had hij diverse klachten en de grootste klacht is vermoeidheid.

Nadat ik ben begonnen met het drinken van de aloe vera kreeg ik een stoot met energie –

Taco

Na een aantal dagen merkt hij ontzettend veel verandering. Hij voelt zich energieker en merkt ook dat zijn darmen meer rustig zijn.

Inmiddels tien jaar geleden ben ik het ook gaan gebruiken, omdat mijn partner zo enthousiast was. Ik zat in een burn-out en was enorm futloos en letterlijk niet vooruit te branden. Mijn eetpatroon was op dat moment ook onregelmatig en door de dag te beginnen met iets gezonds was voor mij een begin naar meer fitheid . Een tijd geleden ben ik er weer mee begonnen. Ik had deze keer wat last van mijn stoelgang en ik merkte al heel snel door het drinken dat mijn stoelgang weer aan het verbeteren was. De stoelgang is niet meer zo moeilijk, maar makkelijk. Ook weer een enorm verschil. Ik begin iedere ochtend met een shot Aloe Vera en mijn tweede shot neem ik voordat ik mijn avondeten nuttig. Het had wat tijd nodig. Ik had en trio pak gekocht en deze keer begon ik bij de 3e fles weer meer energie te krijgen. Voor mij een fijne ondersteuning deze aloe gel.

Daarnaast gebruik ik de Aloe Vera Gelly ook heel graag.

Woow wat een verlichting. Geen branderig gevoel maar een verkoeling voor mijn rug.

Elvira

In de zomer tijdens het sporten lag ik met diverse oefeningen op mijn rug in het gras. Op een of andere manier kreeg ik steeds een reactie van roodheid, branderig gevoel en jeuk op mijn huid. Ik had de Aloe Vera Gelly tube liggen en ik heb het opgesmeerd, wat een verlichting. De gel geeft een verkoeling en ik merkte dat de branderigheid ook weg trok. Deed ik niets dan had ik drie dagen later nog jeuk op mijn rug. Wat een verschil. Verder gebruik ik het ook voor muggenbeten en dan verlicht ook enorm.

Ik ben benieuwd of jij al bekend bent met Aloe Vera. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. klik hier.

Wil je gelijk bestellen. Dat kan! Gebruik hiervoor mijn persoonlijke link met tijdelijk 5% korting korting via onderstaande button.

Wil je altijd met 5% korting of meer bestellen of horen welke andere mogelijkheden er zijn. Neem dan contact op via elviraakira@gmail.com of stuur een app naar telefoonnummer 06-81294414. In de avonden en weekenden het meest bereikbaar.

Woon je in de buurt (Didam) dan kun je de producten eventueel ook bij mij ophalen als ik ze op voorraad heb.

Elvira FBO 310002131281