#elviraakirapost

Lieve jij,

“Everything you need will come to you at the perfect time. “

Willekeurig leg ik geschreven brieven door het land. Een portie geluk in een envelop. Meeste wel in mijn omgeving en dat is in Gelderland. En nu ben jij daardoor waarschijnlijk op mijn pagina gekomen. Welkom mooierd! Ik hoop dat jij wat aan je brief hebt gehad. Een mooi inzicht hebt gekregen of een steuntje in de rug hebt gehad.

Waarom?

Ik schrijf de brieven omdat ik geluk wil verspreiden en een glimlach op je gezicht wil toveren. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Ik vind zelf onverwachte cadeautjes het leukst en vooral als ze een mooie boodschap hebben te vertellen.

Wat zit erin?

Een hand geschreven brief met een boodschap. Een inzicht, een bevestiging, een duwtje in de rug. Een gedicht, een gehaakte mandala, een tekening, een engeltje… Het kan van alles zijn. Als mijn affirmatiekaart er ook in past stop ik deze er ook nog bij in!

Waar?

De brieven kunnen overal liggen van een Maria kapel, boekhandel tot supermarkt. Ik zorg er wel voor dat de brieven in de winter dan op een droge plek liggen.

Heb je een brief van mij ontvangen?

Post een foto van je brief op social media met de hashtag elviraakirapost dus #elviraakirapost. Stuur mij een (kort) bericht voor ontvangst. Vind ik leuk. Wil je samen met mij de affirmatiekaart invullen? Stuur dan een bericht naar elviraakira@gmail.com.

En verder.. kijk gerust rond op mijn website of op mijn social media kanalen en allemaal te vinden via Elvira Akira / elviraakira.