21 dagen overvloed

De opdrachten van 21 dagen overvloed challenge door Deepack Chopra.

Vooral in deze tijden is het fijn om de focus te houden op andere dingen dan het negatieve wat in de wereld speelt. Ik nodig je uit om mee te doen aan deze prachtige challenge. 21 dagen lang, iedere dag een opdracht en meditatie om mee aan de slag te gaan. Ik zelf ben daarbij ook nog eens creatief mee aan de slag geweest, maar alleen de opdrachten uitvoeren is ook zeker prima.

Op dit moment kun je alle opdrachten zien in mijn besloten Facebookgroep: Overvloed er is genoeg voor iedereen met Elvira Akira | Facebook. Meld je alleen aan als je echt aan de slag gaat met de opdrachten. Je gaat er zelfstandig mee aan de slag. Ik ga nog kijken welke aanvulling ik eraan kan geven, zoals een groep in Whatsapp, zodat we er actief mee aan de slag kunnen gaan. Bij genoeg aanmeldingen kunnen we een whatapp groep starten.

Hierbij alvast een tipje van de sluier in mijn podcast aflevering. Klik hier om de aflevering te beluisteren.