Heilige nachten 2023

Vorig jaar was het heel fijn om met een club vrouwen bezig te zijn met de Heilige Nachten en in 2023 keert deze dan ook weer terug!

Online cursus – de heilige nachten – we beginnen op zondag 24 december 2022. We ontmoeten elkaar op zaterdag 23 december online voor uitleg en een kaartje trekken.

Wat zijn de heilige nachten?

De heilige nachten zijn donker en de perfecte tijd om juist meer naar binnen te keren. In deze drukke gehaaste wereld en maand is het goed om tijd voor onszelf vrij te maken. De sluier tussen ons en de kosmos is dunner en daardoor kunnen we ook beter contact maken om o.a. boodschappen te ontvangen vanuit onze dromen. Elf dagen en twaalf nachten om ook een inkijk te nemen in het nieuwe jaar. Iedere nacht staat namelijk voor een maand in het volgende jaar. De eerste nacht voor januari, de tweede nacht voor februari etc. Het zijn prachtige en magische dagen en je kunt er zoveel of zo weinig mogelijk tijd aan besteden als dat jij wilt. Het is fijn om een plek voor jezelf te creëren om je terug te trekkene en echt tijd voor jezelf te nemen.

Deze cursus is voor jou:

Als je meer rust wilt creëren in je leven

meer diepgang wilt

persoonlijk wilt groeien

dagelijks 10 tot 30 minuten wilt besteden aan zelfzorg

Wat ontvang je?

E-book om aan de slag te gaan met de heilige nachten.

Privé groep op WhatsApp, je kunt daar je vragen stellen.

2 x Online meeting via google meets op zaterdag 23 december en op 6 januari 2024.

Op zaterdag 23 december kun je je vragen stellen en leg ik wat uit over de heilige nachten. Ik trek dan ook een persoonlijke kaart voor jou zodat je deze mee kunt nemen in de heilige nachten. De laatste dag komen we ook nog een keer online bij elkaar omdat ik dan nog een fijne oefening heb om het helemaal af te sluiten.

Tijdens de heilige nachten keren we naar binnen van hoofd naar hart en je gevoel. Het programma kun je zelfstandig volgen. De instagram groep is er ook om jou verhalen of vragen te delen via dm. Ook trek ik daar een kaartje voor je om een extra inzicht te krijgen voor die nacht. In deze periode ben ik er voor je om je te helpen.

Het ebook bestaat o.a. uit bladzijdes om te schrijven over je dromen en op te schrijven wat nodig is op dat moment, opdrachten, meditaties, visualisatie etc. De volgende onderwerpen komen aan bod.

Welkom online meeting – vrijdag 23 december 2022

 1. Bescherming dag (24 / 25 december)
 2. Naar binnen keren (25 / 26 december)
 3. Inzichten ontvangen (26 / 27 december)
 4. Vertrouwen (27 /28 december)
 5. Zuiveren van je lichaam (28/29 december)
 6. Zelfcompassie (29/30 december)
 7. Zielendoel (30/31 december)
 8. Voorouders (31 dec / 1 januari)
 9. Liefde (1 januari / 2 januari)
 10. Zijn (2 januari / 3 januari)
 11. Dankbaarheid (3 januari / 4 januari)
 12. Afsluiting (4 januari / 5 januari )

Afsluiting online meeting – Jouw wensen (onder voorbehoud 6 januari 2024) Ook ontvangt iedere deelnemer die aanwezig is op de online meeting een mini reading.

Laat je inspireren door de fluisteringen van je hart en meld je aan via elviraakira@gmail.com.

Investering voor dit jaar is 25 euro.

Betaalverzoek